Back to Top
 
 
 
 

Folketshus
Vulcankorets historie 1905-2013.

Den 8. december 1905 indbød nogle mennesker gennem "Fyns Demokrat" nogle smede og maskinarbejdere til at møde op på "Folkets hus" i Odense (se billede), med det formål at oprette et sangkor. Der mødte ca. 20 interesserede, og der nedsattes et udvalg som skulle arbejde videre med sagen. Efter at udvalget havde udarbejdet et lovforslag, indkaldtes der til en stiftende generalforsamling den 12. december 1905, hvor man vedtog at starte koret under navnet "REGULATOREN". (Klik på billedet eller her for læs mere).

 

 
 
 
 

nyheder

Ny hjemmeside

09-02-2017 - Besøg Feb. 2024 - 229.006

Siden opdateres løbende.


 

Ny Korleder

Koret har fået ny korleder 9 januar 2024.

Karen Møller Jensen

Billede kommer snart her....


 

VULCAN SØGER SANGERE

Vi øver Tirsdag fra kl. 19:00 til 21:00 i Smedenes hus,

Østerbæksvej 92, 5230 Odense M.

Kig ind og bliv en del af fællesskabet.

Se menupunktet. OPRÅB...


 

Ny hjemmeside

Vi er ved at oprette en ny og mere tidssvarende hjemmeside med nye muligheder for både administrator og brugere. Siden bliver publiceret så snart vi er klar med den!

 

Webansvarlig

Allan LykkeVulcan koret

 

 
 
 
 

Foto GalleriFoto Galleri

 
 
 
 

Video GalleriVideo Galleri

 
 
 
 

Sang påvirker os alle!

Sang og musik påvirker os bådefysiologisk, hormonelt og mentalt. Og det er blandt amatør sangere forskerne finder de største sundhedsmæssige effekter.Når vi synger stiger udskillelsen af kroppens velværehormoner oxytocin og endorfiner, mens der forekommer reducerede niveauer af stresshormonet cortisol. Dette kan forklare sangens beroligende og næsten antidepressive virkning.

 
 
 
 

Title


Lorem ipsum dolor sit amet, test link adipiscing elit.Nullam dignissim convallis est.Quisque aliquam. Donec faucibus. Nunc iaculis suscipit dui.Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl.Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus.Maecenas ornare tortor.

 
 
 
 


DM

Klik på Billedet for Hjemmesiden!

I Dansk Metal arbejder vi for at sikre vores medlemmer et

godt arbejdsliv – hele livet: Helt fra begyndelsen på erhvervsskolen til man som senior trækker sig tilbage. Vores fokus er at forbedre vores medlemmers løn- og arbejdsvilkår og hjælpe ledige tilbage i job.

 
 
 
 

Uglernes verdenKlik på Billedet for Hjemmeside!

Vi inviterer jer til vores unikke og fantastiske ugleture, der varer omkring 2 1/2 time. Turen starter i haven, hvor vi gennemgår alle vores ugler for jer. Vi vil dele viden om ugler generelt, deres sanser og evner, og fortælle om hver enkelt af vores uglearter. Vi har 27 ugler – 13 forskellige arter – og når vi har set dem alle, kan I vælge en af vores 9 tamme ugler til en unik tur i skoven, hvor I kan have uglen siddende på armen.

 
 
 
 

Fyns SupportKlik på Billedet for Hjemmeside!

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 600 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for vores støtte.

Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

 

 
 
 
 

Stepnote - din vej ind i musikken!

Stepnotes hjemmeside!

Vi har kontor på Nørrebro i København, lige ved søerne og lager i Sønderjylland hos vores gode partner Pick and Pack Aps, som håndterer al pluk og pak for os, således, leveringer kører hurtigt og præcist og med så lille fejl margin som muligt.

Vi er vilde med musik og synger og spiller selv på livet løs :-)

God fornøjelse med besøget og tøv endelig ikke med at kontakte os for hjælp og assistance!